Prvi zadnjega

Datum: 02.12.2018. godine
Vrijeme: 09:00 - 15:00 sati

Izlet “Prvi zadnjega” se tradicionalno održava tijekom prve nedjelje mjeseca prosinca. Nasuprot njemu postoji i “Zadnji prvoga” koji se odigrava zadnju nedjelju u siječnju. Iako su nazivi ova dva izleta iznimno maštovita – oba su standardna, a to znači da se okupljamo u Gazijama, točnije u Planinarskoj kući “Tivanovo” gdje dolaze planinari iz cijele Slavonije, s ciljem druženja, hodanja i užitka u dobroj hrani i cugi, dakako po prigodnim cijenama.

Mjesto okupljanja: Gazije (parking ispred planinarske kuće “Tivanovo”).

Markantni gospodin koji predvodi ekipu je doajen planinarstva u Slavoniji – Davor Matas, a ovaj debeli iza je Miša Nicinger (joj mene joj). 🙂

Ruta: Gazije > kuda nas domaćini povedu > Gazije

Podsjećamo: Topli obrok, pivce, kavica, čaj, rakija dobrodošlice, u Gazijama se ne propušta! Sendviči nisu neophodni, gladoši i vegetarijanci neka ponesu nešto svoje za grickanje.

A ovdje možete pogledati kako je bilo prethodnih godina:

A evo što kažu organizatori iz HPD “Sunovrat” Đurđenovac:

Izlet će biti održan 2. prosinca 2018. godine. Okupljanje je na prostoru planinarske kući Tivanovo u Gazijama do 9:00 – 9:30 h, kada je planiran polazak. Osiguran Šokački zajutrak za sve planinare (kruh i mast uz topli čaj).

Staze će biti prilagođene vremenskim prilikama. Po povratku (predvidivo poslije 13 sati) planinarski grah po popularnoj cijeni. Molimo organizatore planinarskih skupina da prijave broj članova koji će doći na izlet u svrhu lakše organizacije domaćina.

Za prijavu broja sudionika ili dodatne informacije zvati: 091 948 50 34 – Darko Amidžić, 098 280 089 – Branko Tivanovac (mogućnost noćenja u planinarskoj kući Tivanovo), 091 787 8391 – Alojzije Ivanović.

 

Internet je naše igralište - midnel.hr