Zamjenska zen klupica

21.10.2018.

12. veličanstvenih na ruti: Velika > Mališčak > Orahove vode > Papuk (Nova Zen klupica).

Iako Šapice hodaju neprestano, poseban je čar kada se poznata ekipa nakon dužeg vremena okupi oko našeg Ivana. Tako je to bilo danas, nešto ranije nego inače nas 12 se okupilo i krenulo…

Prilično nisku temperaturu dodatno je začinio vjetar koji je iz ruksaka kape, rukavice i jakne. Jesen je stigla, osim vremena posebna čar je bila hodati po hrpama šuštavog lišća.

Kako je Sanja neki dan poslala sliku Zen klupice koja to više nije, muški dio ekipe se potrudio te donio do vrha novu još ljepšu klupicu.

Gdje smo točno hodali i koje visine osvojili to će nam reći netko drugi. Moj zadatak je da Vam dam do znanja što ste propustili jedno zabavno druženje. Vesela ekipa, divan dan pa Vi sad vidite da li se to isplatilo propustiti.

Anamarija Marković

Od 12 okupljenih prednjačili su Osječani (Ivan, Jasna, Ivica, Igor, Zdravko, Suzana, Dražen i Mirjana), Jasna i Marina iz Slatine, a od domaće požeške ekipe Anamarija i Miroslav.

Kako se „neki“ nismo dugo vidjeli tako ni malo duži pohod predivnim južnim Papukom nije bio dostatan za prepričavanje životnih situacija (mogućeg odlaska u mirovinu 2019.e, izrade namještaja istom nećaku, pretrčavanja ZG polumaratona, putovanja bilo gdje, osjetilima stršljena,…) i dostavi zamjenske ZEN klupice ili jarčića od prirodnog materijala na najljepši pogled s Papuka, te svakako uživanju šuškanja suhog lišća dužinom cijelog pohoda! Pa i na asfaltu je bila bajkovita jesen, razigrana i obojana.

Dan bez kiše i u uvijek ugodnom društvu bez obzira na km pod nogama jednostavno proleti, a ako se tu još nađe novih energetskih ili trbušnih pločica, takav dan uljepša i naredni tjedan.

U povratku kod Vetova zatekli su nas i ostaci čvarkijade sa mogućnošću degustacije OPGovih radionosti!!!

Svi koji su bili spriječeni ove nedjelje raduju se sljedećoj prilici susreta Šapica.

Marina Grahovac

Foto: Ivan i Marina

Internet je naše igralište - midnel.hr