Laganica na Krndiji

20150531_krndija_mala31.05.2015.

Ovaj izlet je zamišljen i realiziran kao „laganica“ obilaska bližih i poznatih lokacija oko Orahovačkog jezera. Na jezeru (i oko njega) se pojavila manje-više poznata ekipa: Vesna, Jasna, Jasna, Davor, Sandra te jedna nova faca: Saša. S obzirom da je ovo „preživio“ možda i bude nekakav planinar od njega. Nisam spomenuo Bigija, koji se jako radovao (posebno ručku) i neprekidno trčao po šumi.

Nažalost, Davor još uvijek nije u mogućnosti duže hodati s nama, tako da nas neposredno pred uspon prema Starom gradu napušta. Stari, drž’ se.

Preko Ružice grada produžili smo do Starog grada i Kapavca, gdje smo ručali. Povratak smo napravili spuštivši se s Kapavca prema tromeđi pa u nastavku do Orahovice.

Sve u svemu, prisjećali smo se prošlog izleta na Učku, naučili smo mlađahne sudionike prepoznavati neke nove vrste drveća, Jasni smo propisali nove terapijske postupke (kako spavati, kako preživjeti radionice, kako nositi šalicu, …), pričali smo o politici, životu, radu…! Sve u svemu, super odmor.

Ivan Lončarić

P.S.
JASNA I SANDRA, UBUDUĆE NOSITE ŠALICE ZA KAVU!  

Internet je naše igralište - midnel.hr

4 comments

 • Davor

  Niste do Dobre vode na ručak???
  Samo da se zna jučer sam prešao 17 km. Ali birao sam cestu i manje zahtjevne uspone (da leđe ne opterećujem previše), pet sati šetnje sveukupno.
  Ali u svakom slučaju došao sam do auta prije Vas.

 • sandra

  Bilo nam je super,prava savitljiva svibanjska obiljezja u punom listanju 🙂
  Ivane salice su u ruksaku,da se iskupim nosim kavu i rahatlokum 😉

 • Ivan

  Sandra: “šalice”. Znači, više od jedne. Super, ja više ništa ne nosim kada ti hodaš. Pazi, kava mora biti s medom 🙂 🙂

 • Sasa

  Ljudi bilo je odlično – kako za tijelo, tako i za duh! Jako mi je drago što sam vas upoznao i pozdrav do idućeg druženja 🙂