Vučedol trail

Datum: 31.08.2024. godine
Vrijeme: 14:30 - 20:00 sati

Vučedol Trail je utrka namijenjena građanima, rekreativcima i profesionalnim sportašima. Staze su pustolovni trail koncept, što znači da su  označene službenim oznakama organizatora, a moguća su i poneka zabavna iznenađenja na stazi. Staza utrke je kružnom trasom od Vučedola, kroz močvarni dio Sotinske Ade, prema Sotinu.

Prijave: https://www.stoperica.hr/natjecanje/vucedol-trail/188

DATUM: 31. kolovoz 2024. Subota
MJESTO: Vučedol – Imanje Goldschmidt
OTVARANJE STARTNE ZONE I PRIJAVE: 14:30 – 16:00 sati.
START: 16:30 sati
ORGANIZATOR: AK Maraton Vukovar

Službena stranica organizatora: http://maratonvu.hr/
Kontakt: Siniša Jonjić +385 98 9729348

Vučedol Trail je utrka podijeljena u dvije kategorije:

DUGA – GOLUB TRAIL: je utrka dužine 24 kilometara. Start i cilj utrke su na istom mjestu: imanje Goldschmidt. Staza je pustolovni trail koncept što znači da je označena službenim oznakama organizatora. Moguća su iznenađenja na stazi. Staza utrke je kružnom trasom od Vučedola, kroz močvarni dio Sotinske Ade, prema Sotinu. Utrka je namijenjena građanima, rekreativcima i profesionalnim sportašima. Svi natjecatelji koji završe utrku dobiti će medalju, a tri prvoplasirana po spolu dobiti će nagrade sponzora i pehare.

KRATKA – GOLUBICA TRAIL: je utrka ukupne duljine 12 kilometara. Staza je pustolovni trail koncept što znači da je označena službenim oznakama organizatora. Staza utrke je kružnom trasom od Vučedola kroz močvarni dio Sotinske Ade.

OPREMA

Natjecatelji koji ne budu imali obaveznu opremu neće moći nastupiti na utrci. Oprema se sastoji od: čeona lampa sa rezervnim baterijama, prva pomoć (sterilna gaza i zavoj), mobitel i minimalno 1L tekućine.

Utrka je dio Slavonsko baranjske trail lige.

Nastupiti mogu svi zdravi natjecatelji, i svi trče na osobnu odgovornost. Prijavom na utrku natjecatelj se odriče mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora utrke te potvrđuje svoje zdravstveno stanje i spremnost da završi utrku.

Na utrci smiju nastupiti svi koji na dan utrke imaju navršenih 18 godina ili uz pratnju roditelja. Prijavom na utrku natjecatelj je suglasan da organizator smije koristiti fotografije nastale za vrijeme, neposredno prije ili poslije utrke za svoje potrebe i potrebe promocije događaja.

Okrjepa je osigurana za vrijeme utrke i u ciljnom prostoru. Svi natjecatelji će dobiti startni broj koji se stavlja isključivo na prsa i mora biti vidljiv tijekom cijele utrke.

Neslužbeni rezultati utrke bit će objavljeni neposredno po završetku utrke. Pravo na žalbu traje tri dana. Nakon isteka prava žalbe, rezultati postaju službeni.

PRIJAVE ZA UTRKU

Utrka je limitirana na 120 natjecatelja. Prijave za utrku i uplata kotizacije moguće su od 01. srpnja 2024. zaključno s 23. Kolovoz 2024. ili do popunjavanja prijava i uplata. Prijava je pravovaljana po uplati kotizacije. Nakon popunjavanja broja natjecatelja prijava na utrku neće biti moguća.

STARTNINE

25,00 E za sve kategorije. Podaci za plaćanje se generiraju pored prijave na linku “Uplatnica”

Startni paket

• Startni broj
• Okrjepu za vrijeme utrke
• Medalja za sve natjecatelje koji završe utrku
• Obrok prije utrke
• Obrok i piće nakon utrke
• Trasiranje staze
• Startni paket – majica
• Nagrade za prvoplasirane
• Osiguranje za vrijeme utrke
• Obrada rezultata
• DJ prije i poslije utrke
• Fotografa

* * *

Ako trebate: webshop, web hosting, vlastiti server ili dizajn web prezentacije – pišite na info@midnel.hr i zatražite ponudu, jer Internet je naše igralište – https://midnel.hr

Internet je naše igralište - midnel.hr