Trening za Krunu

Datum: 11.09.2022. godine
Vrijeme: 09:00 - 14:00 sati

Kao što svi znate, našeg Krunu je snašla nevolja i koliki god on borac bio, želimo mu pomoći na jedini način na koji trenutno možemo. Tako što bismo u nedjelju, 11. rujna 2022. godine, organizirali trening u Gazijama, u 10:00 sati.

Gazije (Planinarska kuća Tivanovo) su centralno mjesto gdje se DiŠ okupljao i odakle smo s Krunom gradili prijateljstvo u dobrim i lošim danima. Svi koji bi sudjelovali na treningu bi donacijama od sudjelovanja na treningu pomogli Kruni i njegovoj obitelji. Sa simboličnih 100 kn (ili ako netko može i želi više) bismo mogli puno pomoći.

Kako nas je to Kruno i naučio, na trening se ne dolazi praznih ruku, pa je tako na trening potrebno ponijeti okrepu (hranu i piće) te nešto za prigrist’ i popiti poslije. Što bi naš Kruno rekao, nešto za “nabost na štap” za ispeći.

Trening bi bio prilagođen svima koji žele sudjelovati na način da biste mogli odabrati kratku ili dugu stazu. Bili bi čak podijeljeni u nekoliko grupa ovisno o tome koliko će vas doći. Voljeli bismo kada bi vas došlo što više, nebitno bavite li se trčanjem ili ste Krunu poznavali iz nekog drugog razloga.

Facebook događaj: https://www.facebook.com/events/830575778352471

* * *

Ako trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica, obratite nam se sa povjerenjem, jer Internet je naše igralište – midnel.hr

 

Internet je naše igralište - midnel.hr