Novsko brdo

Datum: 12.01.2020. godine
Vrijeme: 09:00 - 16:00 sati

Crni Psunj jest moćan, a Novsko brdo i nije nešto, ali su zato ljudi tamo mnogo dobri, lijepi, zgodni, mili, dragi, simpatični, štrumftastični. U Novskoj su vam žene jako ženstvene, a muškarci imaju brkove, brade, čak i zulufe. Za ručak kuhaju meso zamotano u listove kupusa, a kolači se tope u ustima. Rakija im je jaka, čaj mirisan, kava gorka, kruh previše mekan, mastan i slastan. Kad im dođete u goste malo su čudni, smiješe se, uhvate vas za ruku i tresu je gore-dolje, ljube vas u obraze, nos, oči, usta… 😉

Mjesto sastanka: Novska (centar)

Ruta: Novska > starim / novim i nikad viđenim stazama > Novsko brdo > Novljansko jezero > Novska

Težina pohoda: onako, ni teško, ni lako…

Duljina pohoda: obećali smo vam 20-ak kilometara hodanja, ali s obzirom da se ide autima do jezera, vjerojatno bude ~15 km.

Napomena: Najavljen je dolazak 10-ak pripadnika Šapica, dakako zbog sarme. 🙂

Najava organizatora…

 

Napomena organizatora: Kako u nedjelju u jutro ne bi nastao kaos oko parkiranja prilikom okupljanja napravili smo organizirani kaos. Autobusi i kombiji se u dolasku parkiraju iza zgrade INA (Trg Đure Szabe 12), a osobni automobili na parkirališta uz glavnu cestu. Na Novljanskom jezeru autobusi kombiji se parkiraju bočno odmah nakon odbojkaškog igrališta, a osobni automobili na stajalištu/okretištu vlakića. Kontakt osoba je Vedran Frkat.

Facebook događaj: https://www.facebook.com/events/473710423525094/

Svi ste pozvani…

A ovako je to bilo prošle godine…

Novsko brdo: 10 godina poslije

Internet je naše igralište - midnel.hr