Lokalni pohod

Datum: 01.07.2018. godine
Vrijeme: 09:00 - 15:00 sati

Šapice (i svi ostali) su prethodni produljeni vikend iskoristili, ono baš, baš maksimalno! Osvajalo se i pentralo, a neki su i šetali 🙂 po svim mogućim planinama na Balkanu. S druge strane preko nekoliko članova naše male i neformalne planinarske nakupine je pedaliralo tj. bicikliralo. Pale su takve strašne cifre u metrima (visinski) i kilometrima (do startne crte), istovremeno je i brojnost planinara premašila sva očekivanja. Ukratko svi su se iskazali. Pregazili smo sve planine od Hrvatske do susjedne Slovenije, preko Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Albanije, pa sve do Bugarske i sada je trenutak da se vratimo u stvarnost, i odradimo jedan lijepi lokalni pohod.

Mjesto sastanka: Međa (parking kod napuštenog kamenoloma na prijevoju Orahovica – Kutjevo)

Ruta: Međa > Nešto > Nešto > Nešto… Ukratko rutu pravimo na licu mjesta ovisno od interesa i odaziva, imamo brojne mogućnosti za hodanje i prirodne ljepote za gledanje.

Težina pohoda: za planinare ništa, za nove puf-puf-muf 🙂

Trajanje pohoda: ~ 360 minuta

Ciljevi: Hodanje, znojenje, boravak u prirodi, druženje, ljudikanje, punjenje baterija, pražnjenje crijeva, dobar pogled slijeva…

Neka dođu ljudi i zvijeri, i svi koji do sada nisu bili kako bi u znoju i osmijehu lica naših gazili po Psunju, Papuku, Krndiji, Dilj gori, Požeškoj gori i inim pješačkim putevima pokraj Save, Dunava i Drave.

Internet je naše igralište - midnel.hr