Dan žena

Datum: 08.03.2020. godine
Vrijeme: 09:00 - 15:00 sati

Neuki i zatucani magarci su početkom devedesetih godina prošlog stoljeća, odlučili proglasiti  Međunarodni dan žena nepoželjnim (komunističkim) praznikom i zabraniti njegovo spominjanje, a samo je trebali proučiti malo povijesne događaje i prisjetiti se što događaja u New Yorku 1857. godine, kad su naše prapraprabake podigle glas protiv muških kapitalističkih svinja, koje danas poznajemo kao tajkune i poslodavce. Radili su pendreci, a godinama iza toga su padale i glave, nečijih djevojaka, majki, sestara, teta… Kao zamjenu nam ponudiše Majčin dan koji sa izrabljivanjem žena, blage veze nema.

U znak isprike, ljubavi i pažnje – Šaponje na startnu crtu dolaze sa škarama i tijekom pohoda našim damama režu cica-mace, beru cvijeće, pale svijeće, kuhaju im kavu, nude slatkišima, obasipaju komplimentima, spremaju im sendviče, pomažu hodati, nose im ruksake, cjelivaju rukice, miluju ih okicama, čupkaju po kosi, nude sladoledom i ptičjim mlijekom.

Mjesto sastanka: Novo Zvečevo preko puta “padobranca” dolje na cesti Voćin – Kamenska, kod odmorišta PP Papuk.

Ruta: Novo Zvečevo (447 m/nv) > Lom (887,2 m/nv) > Točak (887,1 m/nv) i nazad do Novog Zvečeva.

Težina: Laganica

Duljina: ~ 18km

Napomena: Mrzitelji ljudi, druženja, fotkanja, zezanja, smijanja, hodanja i vrludanja – nisu poželjni!

Koga zanima kako je bilo 2017. godine, neka baci pogled ili dva na priču “S(lom)ljeni Točak”. Bio je to lijep izlet, a mi: brojni, lijepi, mladi, živi…

S(lom)ljeni Točak

 

Internet je naše igralište - midnel.hr