Baranja trail

Datum: 20.01.2024. godine
Vrijeme: 12:30 - 17:30 sati

Početak nove sezone SBTL-a uvijek nudi više, nego prijašnjih godina – posebice kada organizaciju pustolovne trail utrke preuzme “Zelena točka Baranje” i inovativni tim kojeg predvodi Siniše Jonjić. Slavonsko Baranjska Trali Liga 2024. godine, već sada izaziva trnce u nogama i željno iščekujemo START u Popovcu. Ne čekajte – prijavite se odmah…

PreVažno: Ako nemate tim i želite vaditi mast velikim igračima – prijavite se pod timom “Šapice”.  Ništa vas ne košta, a zauzvrat ćete dobiti stisak znojne ruke, smrdljiv zagrljaj, sliku ili dvije, Mišin čarobni napitak i vječnu slavu & zavist: Barabera, Mazatora, Kotlich Dive, Djece iz Šume i ostalih bjelosvjetskih ekipa. 🙂

DATUM: 20 Siječanj, 2024. Subota
MJESTO: Popovac
OTVARANJE STARTNE ZONE I PRIJAVE: 12:30 – 14:00h.
ODLAZAK NA MJESTO STARTA : 14:25h
START: 14:30h
ORGANIZATOR: Zelena točka Baranja

Službena stranica organizatora: Facebook Baranja Night Trail
Kontakt: Siniša Jonjić +385 98 9729348
greenspotbaranja@gmail.com, sinisajonjic@gmail.com,

Pravila utrke

Baranja Trail je pustolovna trail utrka podijeljena u dvije kategorije:

DUŽA UTRKA: je otvorena 3h i 15minuta. Pobjednik utrke je onaj tko skupi što više kontrolnih točki unutar 3h i 15min. Nakon isteka vremena utrka se zatvara i svi natjecatelji koji dođu izvan vremenskog roka biti će u poretku, ali iza natjecatelja koji su došli na vrijeme bez obzira na broj kontrolnih točki. Natjecatelji koji imaju isti broj KT-a odlučiti će vrijeme. Ukoliko dva natjecatelja dođu u isto vrijeme sa istim brojem KT-a, pobjednika će odlučiti bacanje novčića. Start utrke je iznenađenje. Utrka je trail koncept podijeljena u četiri sektora. Natjecatelji sami biraju pravce kretanja unutar označene staze. Cilj utrke je u Popovcu.

Utrka je namijenjena građanima, rekreativcima i profesionalnim sportašima.

Svi natjecatelji koji završe utrku dobiti će medalju, a tri prvoplasirana po spolu dobiti će nagrade sponzora i pehare.

KRAĆA UTRKA: je otvorena 1h i 45minuta. Vrijede ista pravila kao i za dužu utrku.

OPREMA

Natjecatelji koji ne budu imali obaveznu opremu neće moći nastupiti na utrci. Oprema se sastoji od: čeona lampa sa rezervnim baterijama, prva pomoć (sterilna gaza i zavoj), mobitel, zaštitna košuljica za kartu i minimalno 1L tekućine.

Utrka je dio Slavonsko baranjske trail lige. 1 kolo.
Nastupiti mogu svi zdravi natjecatelji, i svi trče na osobnu odgovornost. Prijavom na utrku natjecatelj se odriče mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora utrke te potvrđuje svoje zdravstveno stanje i spremnost da završi utrku.
Na utrci smiju nastupiti svi koji na dan utrke imaju navršenih 18 godina ili uz pratnju roditelja. Prijavom na utrku natjecatelj je suglasan da organizator smije koristiti fotografije nastale za vrijeme, neposredno prije ili poslije utrke za svoje potrebe i potrebe promocije događaja.
Okrjepa je osigurana za vrijeme utrke i u ciljnom prostoru. Svi natjecatelji će dobiti startni broj koji se stavlja isključivo na prsa i mora biti vidljiv tijekom cijele utrke.
Neslužbeni rezultati utrke bit će objavljeni neposredno po završetku utrke. Pravo na žalbu traje tri dana. Nakon isteka prava žalbe, rezultati postaju službeni.

PRIJAVE ZA UTRKU

Utrka je limitirana na 130 natjecatelja. Prijave za utrku i uplata kotizacije moguće su od 15. listopada 2023 zaključno s 10. siječanj 2024 ili do popunjavanja prijava i uplata. Prijava je pravovaljana po uplati kotizacije. Nakon popunjavanja broja natjecatelja prijava na utrku neće biti moguća.

Prijave: https://www.stoperica.hr/natjecanje/baranja-trail-2024/154

STARTNINE

20 € za sve kategorije
Uplatnica pored imena nakon prijave

Startni paket

• Startni broj
• Okrjepu za vrijeme utrke
• Vožnja na mjesto startna
• Medalja za sve natjecatelje koji završe utrku
• Obrok prije utrke
• Obrok i piće nakon utrke
• Trasiranje staze
• Startni paket
• Nagrade za prvoplasirane
• Osiguranje HGSS-a za vrijeme utrke
• Obrada rezultata
• DJ prije i poslije utrke
• Fotograf

Facebook: https://www.facebook.com/TrekkingFunPage

* * *

Ako trebate: webshop, web hosting, vlastiti server ili dizajn web prezentacije – pišite na info@midnel.hr i zatražite ponudu, jer Internet je naše igralište – https://midnel.hr

Internet je naše igralište - midnel.hr