Baranja Night Trail

Datum: 10.06.2023. godine
Vrijeme: 18:00 - 23:00 sati

Početkom prošlog stoljeća počelo se sa iskapanjem bazalta u Baranji, koji je služio za izgradnju cesta, a vadio se iz dva rudnika. VELIKI RUDNIK sa dva tunela je pustolovno trail utrka od dvadesetak kilometara. Dva tunela su jako bitan podatak za 2023 godinu. MALI RUDNIK je dug 112 m i navodno se nalazi sjeveroistočno od velikog rudnika. Nema dokaza da se iz njega vadio kamen. Tražimo ga godinama i mislim da smo ga našli. To je također pustolovno trail utrka u dužini od najmanje deset kilometara.

DATUM: 10. lipanj, 2023. Subota

MJESTO: Popovac
OTVARANJE STARTNE ZONE I PRIJAVE: 18:00 – 19:45 sati
ODLAZAK NA MJESTO STARTA : 20:15 sati
START: 20:30 sati
ORGANIZATOR: Zelena točka Baranja

Službena stranica organizatora: Facebook Baranja Night Trail
Kontakt: Siniša Jonjić +385 98 9729348
greenspotbaranja@gmail.com & sinisajonjic@gmail.com

Pravila utrke

Baranja Night Trail je trail utrka podijeljena u dvije kategorije:

VELIKI RUDNIK je utrka dužine 21 km. Start utrke je iznenađenje. Cilj utrke je u Popovcu.

MALI RUDNIK je utrka ukupne duljine 10 km. Start utrke je iznenađenje. Cilj utrke je u Popovcu.

Obje staze su pustolovni trail koncept. Staze će biti označena crveno bijelim trakicama i reflektirajućom folijom.  Moguća su iznenađenja na stazi. Staza utrke će ići novom kružnom trasom. Natjecatelji koji ne budu imali prikupljene sve kontrolne točke biti će u poretku, ali iza natjecatelja koji imaju sve kontrolne točke bez obzira na vrijeme. Utrka je namijenjena građanima, rekreativcima i profesionalnim sportašima. Svi natjecatelji koji završe utrku dobiti će medalju, a tri prvoplasirana po spolu dobiti će nagrade sponzora i pehare.

OPREMA

Natjecatelji koji ne budu imali obaveznu opremu neće moći nastupiti na utrci. Oprema se sastoji od: čeona lampa sa rezervnim baterijama, prva pomoć (sterilna gaza i zavoj), mobitel i minimalno 1 litra  tekućine.

Utrka je dio Slavonsko baranjske trail lige (SBTL).

Nastupiti mogu svi zdravi natjecatelji, i svi trče na osobnu odgovornost. Prijavom na utrku natjecatelj se odriče mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora utrke te potvrđuje svoje zdravstveno stanje i spremnost da završi utrku.

Na utrci smiju nastupiti svi koji na dan utrke imaju navršenih 18 godina ili uz pratnju roditelja. Prijavom na utrku natjecatelj je suglasan da organizator smije koristiti fotografije nastale za vrijeme, neposredno prije ili poslije utrke za svoje potrebe i potrebe promocije događaja.

Okrjepa je osigurana za vrijeme utrke i u ciljnom prostoru. Svi natjecatelji će dobiti startni broj koji se stavlja isključivo na prsa i mora biti vidljiv tijekom cijele utrke.

Neslužbeni rezultati utrke bit će objavljeni neposredno po završetku utrke. Pravo na žalbu traje tri dana. Nakon isteka prava žalbe, rezultati postaju službeni.

PRIJAVE ZA UTRKU

Utrka je limitirana na 130 natjecatelja. Prijave za utrku i uplata kotizacije moguće su od 10. siječnja 2023 zaključno s 26. Svibanj 2023 ili do popunjavanja prijava i uplata. Prijava je pravovaljana po uplati kotizacije. Nakon popunjavanja broja natjecatelja prijava na utrku neće biti moguća.

Prijave: https://www.stoperica.hr/natjecanje/baranja-night-trail-2023/132

STARTNINE

20,00 € za sve kategorije

Uplata kotizacije moguća je putem internet bankarstva ili općom uplatnicom.
Uplatnica je generira pored prijave.

Startni paket:

Startni broj
Okrjepu za vrijeme utrke
Vožnja na mjesto startna
Medalja za sve natjecatelje koji završe utrku
Obrok prije utrke
Obrok i piće nakon utrke
Trasiranje staze
Startni paket
Nagrade za prvoplasirane
Osiguranje Hgss-a za vrijeme utrke
Obrada rezultata
DJ prije i poslije utrke
Fotografa

Facebook događaj: https://www.facebook.com/TrekkingFunPage

* * *

Ako trebate: webshop, web hosting, vlastiti server ili dizajn web prezentacije – pišite na info@midnel.hr i zatražite ponudu, jer Internet je naše igralište – https://midnel.hr

Internet je naše igralište - midnel.hr