Baranja Night Trail

Datum: 12.06.2021. godine
Vrijeme: 18:00 - 23:59 sati

Baranja Night Trail 2021. Utrka je dio Slavonsko baranjske trail lige.

Datum: 12.06.2021. god.
Vrijeme: 19:30 sati

Pravila utrke

Baranja Night Trail je trail utrka podijeljena u dvije kategorije:

1. Stellar Trail 33 km

Start utrke je iznenađenje. Cilj utrke je u Popovcu.

Staza je trail koncept što znači da je označena službenim oznakama organizatora, i nije potrebno čitanje niti posjedovanje karte. Staza će biti označena crveno bijelim trakicama i reflektirajućom folijom. Moguća su iznenađenja na stazi. Na stazi će biti postavljene kontrolne točke koje naglašavaju zaboravljene znamenitosti kraja. Staza utrke će ići novom trasom iz Draža sjevernom stranom Banske Kose prema Popovcu. Kontrola kontrolnih točaka se vrši pomoću perforacijskih kartona. Natjecatelji koji ne budu imali prikupljene sve kontrolne točke biti će u poretku, ali iza natjecatelja koji imaju sve kontrolne točke bez obzira na vrijeme. Utrka je namijenjena rekreativcima i profesionalnim sportašima.

2. Lunar trail 20 km

Start utrke je iznenađenje. Cilj utrke je u Popovcu.

Staza je trail koncept i vrijedi isto što i za Stellar trail. Nastupiti mogu svi zdravi natjecatelji i svi trče na osobnu odgovornost. Prijavom na utrku natjecatelj se odriče mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora utrke te potvrđuje svoje zdravstveno stanje i spremnost da završi utrku. Na utrci smiju nastupiti svi koji na dan utrke imaju navršenih 18 godina ili uz pratnju roditelja.

Prijavom na utrku natjecatelj je suglasan da organizator smije koristiti fotografije nastale za vrijeme, neposredno prije ili poslije utrke za svoje potrebe i potrebe promocije događaja.

Svi natjecatelji će dobiti startni broj koji se Prijave za utrkustavlja isključivo na prsa i mora biti vidljiv tijekom cijele utrke.

Neslužbeni rezultati utrke bit će objavljeni neposredno po završetku utrke. Pravo na žalbu traje tri dana. Nakon isteka prava žalbe, rezultati postaju službeni.

Prijave za utrku: http://www.racesmanager.com/Events/Details/74

Prijave za utrku i uplata kotizacije moguće su od 08 ožujka 2021 zaključno s 28. svibanj 2021. Prijava je pravovaljana po uplati startnine 120,00 kn za sve kategorije.

Uplata kotizacije moguća je putem internet bankarstva ili općom uplatnicom. Uplate na žiro račun HR6423400091110438102, Udruga Zelena točka Baranja, Žrtava Domovinskog rata bb, Šećerana 31300.

Startni paket:

• Startni paket i broj
• Tehnička majica
• Finišersku medalju
• Službenog fotografa
• Baranjsku večeru prije utrke
• Obrok i piće nakon utrke
• Trasiranje staze
• Nagrade za prvoplasirane
• Osiguranje HGSS-a za vrijeme utrke

Facebook informacije: https://www.facebook.com/TrekkingFunPage

 

 

 

Internet je naše igralište - midnel.hr