Christmas hiking trip

25.12.2017.

A što da vam kažem? Ovaj mali internacionalni Božićni pohod nije mogao bolje proći. Imali smo iznimno lijepo i toplo vrijeme, 10-ak centimetara snijega po kojem je bilo vrlo ugodno hodati, nimalo vjetra, još manje blata, prekrasno azurno plavo nebo, i mi da ne kažem planinari.

Na startu se pojavilo 6 mađarskih kolega: Robi, Marsia, Iren, Anita, Bela 1, Bela 2, a od naših samo on i ja 🙂 i to sa dvije različite strane Papuka i svijeta. Sa juga Tomislav, a sa sjevera Miša.

Prehodali smo ono što smo i planirali: Novo Zvečevo (435m) > Poljana (763m) > Bezimeni vrh (864m) > Lom (887m) > Bilo (847m) – Točak (887m) > Novo Zvečevo. Ne znam za druge no ipak nije bilo zahtjevno. Sve skupa približno 16 km.

Moj Endomondo danas laže više nego inače, no to je njihova, a ne moja sramota. Hodao sam točno koliko treba, a oni lažu i muljaju.

Ugođaj i ljepote Papuka možete vidjeti u video zapisu i galeriji fotografija. I to bi vam bilo to.

Lijep pozdrav svima i Sretan Božić. Vidimo se sutra na Krndiji. 🙂

Miša Nicinger

“Ma sem hibáztunk azzal, hogy a Papukot választottuk. A verőfényes karácsonyi tavaszban messze szált a kacagás és a nótaszó a havas tájon, de azt hiszem, ezt az erdő lakói sem bánták különösebben ezen a kivételesen szép napon. A többit pedig elmondják a képek.”

Róbert Welsch

 

 

Internet je naše igralište - midnel.hr