2. kamp papučkih rendžera 2012.

Iako današnje planinarske putešestvije nisu imale odveć teške hodačke elemente i pripadaju skupini laganica – Šapice su dan provele u dobrom i zanimljivom društvu & okruženju. Ivona i Vanja su osim hodanja imali GSS-ovsku zadaću pratiti i osiguravati školarce iz Orahovice i Čačinaca, odnosno svekolika događanja na “2. kampu papučkih rendžera” koji organizira Parak prirode Papuk, a medijski pratimo i dakako: “slatina.net” i “slatina.tv”.

Što se samog pohoda tiče, riječ je uistinu nezahtjevnoj šetnji od jezera u Duzluku do planinarske kuće Šaševo (415 m/nv) i drugim putem nazad, a ostatak vremena nadgledamo i pomažemo rendžerima iz Parka prirode Papuk u organizaciji i realizaciji ove uistinu zanimljive manifestacije za najbolje učenike 7.-ih i 8.-ih razreda osnovnih škola iz orahovačkog kraja.

Bila je to izvrsna prigoda za slatinske GSS-ovce da priskoče i pomognu oko postavljanja “tirolske prečnice” koja nema nikakve veze sa tirolskom salamom ali služio svrsi tj. premošćuje dvije manje ili više udaljene točke u 3D prostoru i zbližava ljude bolje od bilo kojeg GSM operatera.

Od snimljenih 40 minuta video materijala – teškom sam mukom izbacio više od polovice i montirao 17-minutni video, a tu je standardno dobra fotogalerija u režiji naše Ivone.

Dragi naši: školarci, planinarski prijatelji, rendžeri, GSS-ovci, prosvjetni djelatnici, psi i puhovi – nadamo se da ćete uživati u pregledavanju i evociranja uspomena na događanja tijekom “2. kampa papučkih rendžera 2012.”, i da ćemo se kad-tad ponovno sresti na nekom planinarskom pohodu.

Miša Nicinger

* * *

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem, jer Internet je naše igralište – midnel.hr

* * *

Internet je naše igralište - midnel.hr