Vrho-gradske razglednice

06.01.2019.

Za ponovni odlazak do požeške zen-klupice podno Vrhovačkog grada mogu zahvaliti našoj Maji. 14 km hodnje po gotovo netaknutom snijegu začinio je ledeni vjetar no nije nam uspio pokvariti raspoloženje. Poznato je da Šapice idu na duge pohode po svim vremenskim uvjetima.

Protekle godine svi smo neprestano bili u pokretu u manjim ili većim skupinama no nismo objavljivali priče. Neki iz skromnosti, a neki zbog nedostatka vremena.

Da, da, imamo mi u svojim redovima trkača na 40-km vatrogasnom putu na Malom Lošinju, na Papučkom ceneru, Zagrebačkom maratonu. Planinarilo se i po Sloveniji, Cresu i otocima, planinama u BiH, ali i u našem kraju krndijskim stjenjacima, te po Psunju do Čaklovačke kule i Brezovog polja. Neki su se čak penjali na Crni vrh s južne strane (kad smo već preskočili ponoviti uspon na Jarcoder sa sjeverne).

Uglavnom, mi koji u ovom trenutku života možemo, hodali smo i za vas dragi naši koji zbog ozljeda, obveza i bolesti niste mogli biti s nama. Znam da vam je ruksak spreman i srce iščekuje dan kada ćemo se iskreno zagrliti i nastaviti tamo gdje smo stali s razgovorom. Izdržite još malo, nismo vas zaboravili!

Do sljedećeg susreta šaljemo vam ovih nekoliko razglednica. Lijep pozdrav svima!

Martina Šega

 

Internet je naše igralište - midnel.hr