Povratak na Schwarzwald (video)

Istina, naš mali video uradak iz dva dijela “Povratak na Schwarzwald” nije isto što i “Povratak u plavu lagunu” gdje mlađahna Mila Jovovich nenamjerno osvaja srce i koplje dečka sa kojim odrasta daleko od civilizacije. Cilj nam je podijeliti sa vama naš mali dokumentarni zapis bez pretenzija na nešto više od toga.

Bilo bi lijepo kada bi se i drugi potrudili i podijelili sa ostatkom svoje priče, fotografije i audio-video zapise. Koristimo ovu prigodu da po tko zna koji put pozovemo planinarske prijatelje na slanje priloga, tekstova, fotki i videa…

[ad#utext]

Dok se to ne dogodi (pisanje tekstova, obrada slika) zastanite koji trenutak i bacite pogled na našu malu švarcvaldsku avanturu. S obzirom da je riječ o sirovim materijalima – ne budite storgi kritičari. Video je snimljen, prebačen, konvertiran, sastavljen i podignut na Net – za detaljno pregledanje i rezanje viška jednostavno nemam vremena.

Miša Nicinger

[ad#vijesti]

Internet je naše igralište - midnel.hr

3 comments

  • Na žalost, ono (10:37) ipak nije najveća “kukavica” na svijetu 🙁 iako je jedna većih.. onu najj smo promašili jer je u nekom sokaku dalje od centra, i do nje nisu vodile info-table (?!)….

  • Miša

    Prestrašno! 😐 I što ćeo sada? Kako dalje… 🙁 Bili smo, a nismo je vidjeli. 🙂

  • ivica

    Vrlo se cesto vracam na vas Blog ali vec odavno nema nista novoga.

    Papuk vas sigurno vec jalo dugo ceka! Papuk “stenje i rusi kamenje”. Dali ste vec posjetili rusevine zatocista Jove Caruge?