Kupus trail 13.7 km

23.02.2022.

Znate onu narodnu “Kad se male noge slože, sve se može, sve se može”. 🙂 U gradu kupusa poznatom i kao Donji Miholjac, okupila se malena ekipa trkača iz Slatine (troje), D. Miholjca (dvije) i Petrijevaca (jedna) kako bi u znoju lica svojih odradili mali, maleni >–ovolicni–< trening od 13,7 km.

Naše su domaćice bile isprva Katarina, a onda i Marija. Nažalost slike miholjače gozbe i gostoprimstva nemamo za pokazati, jer GDPR i ostala čuda… No, vjerujte mi na riječ – bilo je uistinu dobro. 🙂 Hvala.

Trčkarali smo, naslikavali se i nasnimavali. Vrijeme prekrasno, tek poneka mrvica blata, lijepa staza, jezera, plitka Drava, suha Stara Drava, ribnjaci i sokaci… Sve u svemu pridošlicama zabavno i zanimljivo. A plaža, eh, plaža je neviđeno lijepa, sipka, meka, valovita, maštovita. Kao da je Drava stoljećima gradila samo za nas.

Ozljeđenima je ovaj trening bio naporan, umornima zamoran, mladima pomalo spor,  no svakako učinkovit i koristan za naša srceta i dupeta. Trčalo se, kafenisalo, jelo i pilo, ljudikalo i ćakulalo. Ako ste štucali – zasluge nisu naše… kad vam kažem… vjerujte mi na riječ… drugi su vas spominjali… a ne mi. 😉

Miša Nicinger

* * *

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem, jer Internet je naše igralište – midnel.hr

* * *

Internet je naše igralište - midnel.hr